Algemene Voorwaarden B&B Marré

Met het aangaan van een gemaakte reservering worden deze algemene voorwaarden van kracht en zijn van toepassing

op alle gasten van B&B Marré, Kerkveldsweg Oost 12, 6101 NN Echt.

Definities:

Eigenaar: Marja en René Geersema

Gast: hoofdgast en medegast(en), die in de B&B verblijven. Waar u in deze voorwaarden leest “gast(en)”, kunt u ook lezen “huurder(s)” of "gebruiker(s).

Algemeen:

 1. De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn, is verantwoordelijk voor zijn of haar medegasten, moet een vaste woon- of verblijfplaats hebben en een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben.
 2. De prijzen van de kamer staat op benbmarre-echt.nl en op www.bedandbreakfast.nl.

De prijzen zijn inclusief btw., toeristenbelasting, ontbijt, koffie/thee, handdoeken, badjassen, beddengoed, gebruik jacuzzi, water, elektriciteit en eindschoonmaak.

 1. Onze B&B is minder geschikt voor kinderen en niet voor mensen in een rolstoel.
 2. Onze kamer is geschikt voor een maximale bezetting van 4 personen, te weten 2-persoonsbed in de slaapkamer en een 2-persoonsslaapbank in de huiskamer.
 3. Wij gunnen onze gasten een onbezorgd verblijf. Wij dragen echter geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal, ongelukken, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik. Gebruik van de jacuzzi geschiedt op eigen verantwoordelijkheid. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gasten.
 4. Wij verwachten dat onze gasten eventuele beschadigingen of vermissingen bij ons melden. Eventuele kosten worden in rekening gebracht.
 5. B&B Marré is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie, zoals uitval van stroom, wifi, watervoorzieningen en technische installaties.
 6. We verwachten dat onze gasten instructies van de eigenaar of beheerder opvolgen.
 7. De eigenaar of beheerder kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot B&B Marré ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van de verblijfskosten.
 8. De administratie van de eigenaar is bepalend bij onderling meningsverschil, tenzij de gast het tegendeel kan bewijzen.
 9. We verwachten dat gasten van B&B Marré zich houden aan de huisregels en algemene voorwaarden.
 10. Bij verlies van sleutels van de B&B worden alle hieruit voortvloeiende kosten bij de gasten in rekening gebracht.
 11. Bezoekers van de gasten dienen gemeld te worden bij de eigenaar. Zij mogen niet overnachten, zo zij niet zijn aangemeld vooraf, inclusief aanpassen van de kamerprijs zo nodig.

Reservering en betaling:

 1. De aanvraag reservering kan telefonisch, per e-mail, via onze website of via Bedandbreakfast.nl worden aangegaan.
 2. Na ontvangst van een reserveringsverzoek stuurt B&B Marré een mail ter bevestiging gegevens en data. Bij akkoord volgt een mail met de betalingsregeling. De betaling dient binnen 7 kalenderdagen voldaan te zijn. De reservering is definitief na ontvangst betaling. Hiervan wordt een mail bevestiging betaling en reservering gestuurd.

Annulering:

 1. Bij annulering van de reservering gelden de volgende voorwaarden:
 2. Bij annuleren tot 1 dag voor aankomstdatum geen annuleringskosten en wordt de betaling teruggestort. Om in aanmerking te komen voor eventuele restitutie, moet de annulering direct per e-mail of telefonisch aan de eigenaar worden doorgegeven.
 • Bij annuleren op de dag van aankomst of no-show zal 1 dag in rekening worden gebracht. Eventuele restitutie wordt teruggestort.
 • Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.
 1. Alleen na oordeel van de eigenaar of beheerder (bijvoorbeeld in geval van calamiteiten) kan van de annuleringsvoorwaarden worden afgeweken.
 2. B&B Marré kan de reserveringsovereenkomst alleen opzeggen in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname of onaangekondigde verkoop.
 3. In één van deze gevallen zal de eigenaar of beheerder de gast zo spoedig mogelijk een alternatief bieden.
 4. Als er geen alternatief mogelijk is of de gast accepteert het aangeboden alternatief niet, dan zal terugstorten van het volledige bedrag plaatsvinden. Eventuele andere kosten ten gevolge van de opzegging zullen niet door de eigenaar worden vergoed.
 1. Wij raden aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

 Aankomst en vertrek:

 1. Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 15.00 uur beschikbaar en kan tot 20.00 uur wordt ingecheckt.
 2. Het wordt gewaardeerd als we de verwachte aankomsttijd doorkrijgen.
 3. Afwijkende aankomsttijden dan hierboven genoemd zijn alleen mogelijk in overleg.
 4. Het uitchecken dient uiterlijk om 10.30 uur plaats te vinden. Bij uitzondering in overleg aangepaste tijd mogelijk.

Klachten:

Wij doen ons uiterste best onze gasten een onbezorgd en onvergetelijk verblijf te bieden. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan horen wij dat graag ter plekke, zodat wij dit direct, zo mogelijk, kunnen oplossen.

 Wij wensen u een fijn verblijf in onze B&B Marré